Супа от кестени
Лора и Стоян
300 г паста „Конкилиони“ 600 г тиква „Цигулка“ 300 г сирене „Рикота“ 80 г сирене „Пекорино“ (+ за поръсване) 1 яйце 1 скилидка чесън 1 стрък салвия сол и черен пипер на вкус | за доматения сос: 800 г смлени домати (от консерва) 2 скилидки чесън 2 с. л. зехтин 1 ч. л. риган сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Направих рецептата с ред талиателе, вместо мидите
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...