Конкилиони с тиква и рикота
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2018 Рецептата много ми хареса, но от това, което прочетох не разбрах тиквичките дали и те се гриловат или са сурови. Аз ще ги гриловам.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2016 Безобразно вкусно предястие,но се въорежете с голямо търпение :)
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...