Гъбена супа с ечемик

Дата: 21.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г микс от пресни гъби
(печурки, кладница, челядинки, пачи крак)
1 глава лук
1 морков
2 скилидки чесън
1 стрък стеблена целина
100 г ечемик
1,5 л зеленчуков бульон
30 мл зехтин
50 мл соев сос
1 дафинов лист
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбена супа с ечемикГъбите се обелват и се нарязват на кубчета.
2
Гъбена супа с ечемик 2Лукът, чесънът, морковът и целината се почистват, нарязват се наситно и се запържват в зехтина.
3
Гъбена супа с ечемик 3Добавят се гъбите и се оставят да се запържат.
4
Гъбена супа с ечемик 4Налива се бульонът, прибавят се ечемикът, мащерката, дафиновият лист и соевият сос.
5
Гъбена супа с ечемик 5Готви се около 40 минути, докато ечемикът се свари добре.
6
Гъбена супа с ечемик 6Супата се овкусява със сол и черен пипер на вкус и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта