Тимбали с патладжани
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Димитрина, ние също готвим вкъщи и то не по-рядко от вички останали. Ако искаш да постигнеш същия резултат, като нас, то тогава чесънът трябва да се изпече, по указания начин. Иначе би могъл да бъде сготвен и на котлон, на много ниска температура, докато омекне, но не трябва да се пържи.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Прекрасно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 1 час печене за 8 скилидки чесън Ние все пак готвим в къщите си .,не може ли по някакъв друг начин да се направи чесънът
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...