Ориз с туршия на фурна
Лора и Стоян
8 яйца 250 г печурки 4 стръка праз лук 125 г крема сирене 30 г сирене „Пармезан“ 100 мл бяло вино 40 мл зехтин 2 стръка мащерка сол и черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2018 Вкусно
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2017 Вкусно! Следващ път бих сложил още видове сирена.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2017 Много приятно ме изненада тази рецепта!
Вкусно и засищащо ястие!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2016 Много вкусно - прекрасно балансиран вкус на праза с гъбите! Единствено крема сиренето остана прекалено меко /фритатата е нежна и мека също/, мисля да сменя парзмезана и крема сиренето с ементал - то е малко по-сладникаво и не толкова остро на вкус като пармезана.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2015 Здравейте любители на вкусотийките! Вчера сготвих това ястие като гарнитура за месо. Учудващо за мен, съчетанието между гъбите и праза се оказа невероятно и вкусно. Но бялото вино явно е тайната на прекрасния и фин вкус. Направете си и вие, става лесно и е много изненадващо като краен резултат. Поздрави и не спирайте да опитвате!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...