Пъстърва с коричка от тиквено семе

Дата: 07.05.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
50-80 г тиквено семе
1 ч. л. сух копър
1/2 ч. л. сух девесил
1 яйце
брашно за паниране
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пъстърва с коричка от тиквено семеПъстървата се филетира и се овкусява със сол.
2
Пъстърва с коричка от тиквено семе 2Тиквеното семе се смила и се смесва с копъра, девесила и малко сол.
3
Пъстърва с коричка от тиквено семе 3Всяко филе се панира последователно в брашно, разбито яйце и тиквено семе.
4
Пъстърва с коричка от тиквено семе 4Рибата се пържи в олио по 4 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


846 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта