Ябълков кисел

Дата: 08.05.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 ябълка
150 мл сухо мляко
3 ч. л. пшеничено нишесте
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълков киселСухото мляко се разтваря във вода и се слага да се вари.
2
Ябълков кисел 2Нишестето се разтваря във вода и се сипва в кипналото мляко.
3
Ябълков кисел 3Ябълката се сварява на пара, след което се обелва и се пасира в блендер заедно с разтвореното в мляко нишесте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


453 ДУШИ ОНЛАЙН
Silvia коментира рецептата Френски макарони
Лора коментира рецептата Фритата с праз на фурна
Лора се регистрира в сайта.
Евгени Димитров се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva се регистрира в сайта.
Калинка Демостенова се регистрира в сайта.
Глория Александрова се регистрира в сайта.
Desislava Dimova се регистрира в сайта.
C'est Moi се регистрира в сайта.
Петя Николаева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта