Печени пилешки бутчета по провансалски
Лора и Стоян
![]() |
2 бр. патешко магре (гърди с кожа) кората от 1 портокал 1–2 с. л. тъмен балсамов оцет 4 стръка мащерка 2 дафинови листа 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус | за гарнитурата: 200 г прясно брюкселско зеле 1 връзка репички 1/4 глава алабаш 50 г краве масло сол и черен пипер на вкус 30 г кълнове от люцерна за украса |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2020 Прекрасно и не много трудно за приготвяне. Моята гарнитура беше различна, но месото стана невероятно вкусно.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...