Пита с млечен крем
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2020 Плънката ми се получи доста течна, сокът излезе и ми се омаза фурната. При разрязване, може и да не се изкара цяло парче. Иначе вкусът е изключителен, но видът покъртителен.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2014 Рецептата е много лесна. Моята плънка също стана течна и дори част от сока излезе над горния слой тесто. Но ако изключим липсата на \"търговски вид\", паят стана много вкусен.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2014 Изключително лесен и много вкусен пай. Единствения минус е, че плънката се получи доста течна и при поднасяне не е в най- представителен вид.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2013 Рецептата е лесна. Ще я направя отново. Внимавайте с дебелината на горния пласт тесто от пая. (използвайте по-малко тесто, за да може дебелината на горния пласт да е приблизително равна на долния пласт тесто)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2013 Рецептата е от Епизод 158 - Сезон 2.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...