Катми на сач
Лора и Стоян
![]() |
500 г ягоди 400 г бишкоти 250 г захар 500 г сирене „Маскарпоне” 400 г заквасена сметана 200 г крем сирене 50 мл бренди 200 мл портокалов фреш (за напояване на бишкотите) сокът и кората от 1 портокал (за крема) 2 стръка мента 1 ванилия | за декорация: 200 г ягоди листа мента |
72. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2020 Много вкусна торта!
| ![]() |
71. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2019 Вкусна
| ![]() |
70. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2019 Стана страхотна и на вид и на вкус!
| ![]() |
69. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2018 Супер лесна и много вкусна
| ![]() |
68. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2018 Много ми хареса рецептата. Само на другия ден доста от портокаловия сок от бишкотите беше напълнил хладилника ми :) Иначе аз използвах обикновено крема сирене вместо маскарпоне и сложих 1 шоколад в крема. Получи се страхотно. Благодаря Ви, Бон Апети, страхотни сте!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...