Кюфтета по гръцки
Лора и Стоян
![]() |
1 заек (около 5 кг) 1 ч. л. мед 3-4 с. л. олио 20 скилидки чесън 5 л негъст доматен сок 2 чушки сол на вкус 3-4 дафинови листа 1 с. л. мащерка - 1 с.л. 1 с. л. бял риган 1 с. л. майорана 500 мл оцет 4 твърдо сварени яйца |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 6те го опитам много оби4ам заекл.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...