Пълнени пъстърви
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2015 Направих сос със домати,риган,босилек и чесън,с малко лук.После подготвих скумрията-измих я и я почистих,посолих я от двете страни със сол и черен пипер,а в корема й сложих нарязан на колелца лимон и стрък босилек.Налях отгоре соса,а за канапе сложих кръгчета лук по дъното на тавичката. :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...