Риба в сол с песто от рукола и печени зеленчуци
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2019 Много вкусно
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Здравейте Лора и Стоян.
Да се похваля малко , но тази година успях да си отгледам много хубав босилек.(и то на терасата)☺С наситено зелен цвят, а как ухае.......
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2017 Направих го с бадеми, щерката много го хареса, особено с домашни домати и сиренце...
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Светла, вместо кедрови ядки може да използваш бадеми или слънчогледови семки.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2016 Здравейте! Някой знае ли каква е трайността на така приготвения сос при съхранение в хладилник?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...