Лимоново сорбе с водка
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2018 Добавих босилек към пестото и замених "Пекорино" с Пармезан.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2017 Приятна добавка за ястия и брускети :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2017 Невероятно вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2017 Супер лесна рецепта и става много вкусно песто.Задължително го пробвайте!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Чудесно е, даже и без сирената е много вкусно, с тях също , разбира се.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...