Кокосови бисквити със сушени боровинки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 500мл.сладкарска сметана.......
На нея къде и е мястото???
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Цялата рецепта ми се струва страхотно объркана.Написана е така,че само авторката да си разбира.
Платки??
Що за дума е това??
Моля, обяснете ми.Обичам петифури,искам да ги направя,но нещо не разбирам.Крема с който се слепват въпросните ,,платки,,от какво се получи.
??????????
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...