Агнешки гювеч с бира
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Наскоро приготвих агнешкото по тази рецепта и честно да си призная не успях да постигна желания успех.
Надявам се следващия път да бъде по вкусно!
Ще опитам в най-скоро време отново да я сготвя!
Успех на всеки, който ще сготви по този начин агнешкото!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Здравейте! Мога ли да ползвам замразен спанак? Знам, че няма да стане толкова добре, колкото с пресен, но имам във фризера и не ми се ще да го похабявам. Трябва ли да го размразя предварително?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...