Пиле "Бистра"

Дата: 25.06.2005
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
500 г домати
100 г печурки
50 г сирене "Пармезан"
захар, канела, черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Гъбите се нарязват на филии, доматите се настъргват на ситно ренде, месото се филетира.
2
Пиле Филетата се подреждат на дъното на намазнена тава. Върху тях равномерно се разпределят гъбите.
3
Пиле Отгоре се покрива с настърганите домати, поръсва се с подправките и с настърган "Пармезан". Ястието се пече 20 минути в силно загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери коментира рецептата Супа от кестени
Илияна Величкова коментира рецептата Тиан с моцарела
Илияна Величкова се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Фокача с маслини и лук
В. Ник. се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Тарт с червена леща и чушки
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Пиле по флорентински
Teodor Ognianov се регистрира в сайта.
Кръстьо се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Ягодово смути
SuperMag коментира рецептата Смути с ягоди и чиа
SuperMag коментира рецептата Пепероната
SuperMag коментира рецептата Конфитюр от кайсии и малини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта