Гъши дроб с манатарки и радичо със сорбе от манго
Лора и Стоян
![]() |
300 г пилешко бонфиле 1 щипка смлян кардамон 1/4 ч. л. лют червен пипер 1 ч. л. настърган джинджифил 1 с. л. ром 2 с. л. мед 1 скилидка чесън 200 мл кокосово мляко 2 с. л. стафиди 2 с. л. лешници 2 с. л. орехови ядки 2 шайби ананас 5 фурми 200 г бял ориз 1 с. л. зехтин 1 щипка канела |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...