Яйца "надве-натри" по гецовски

Дата: 29.09.2007
Източник: Бон Апети
Яйца
 
Необходими продукти:
400 мл прясно мляко
100 г сирене
3 яйца
5-6 с. л. олио
1 с. л. брашно
1 с. л. черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Яйца Олиото се налива в тенджерка и се загрява.
2
Яйца Добавят се брашното и червеният пипер.
3
Яйца Веднага след това с бъркане се налива млякото.
4
Яйца Яйцата се разбъркват с натрошеното сирене и се сипват в тенджерата.
5
Яйца Сместа се прехвърля в глинен гювеч и се пече 10-15 минути във фурна на умерена температура.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта