Забулени яйца с прясно мляко по капански

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.09.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 мл прясно мляко
5-6 яйца
1/2 к. ч. олио
1 с. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Забулени яйца с прясно мляко по капански
Олиото се загрява в тиган.
2
Забулени яйца с прясно мляко по капански 2
Поръсва се с 1 с. л. червен пипер и се разбърква.
3
Забулени яйца с прясно мляко по капански 3
След това се налива прясното мляко.
4
Забулени яйца с прясно мляко по капански 4
Щом млякото кипне, се чупят яйцата и се посоляват леко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: