Пиле фрикасе

Дата: 31.10.2015
ТИТЛА: Помощник готвач
Пиле фрикасе
 
Необходими продукти:
1 пиле
3 жълтъка
5 с. л. олио
20 г краве масло
4 с. л. брашно
3 с. л. сок от лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилето се сварява в подсолена вода.
2
Обезкостява се и месото се накъсва или се нарязва на парчета.
3
Пилешкото се запържва в малко масло, до зачервяване.
4
Брашното се запържва с олиото, до златисто, в дълбок тиган или в тенджера.
5
Сосът се сваля от огъня и се застройва с жълтъците, разбити в лимоновия сок.
6
Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква добре.
7
Месото се залива със соса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

02.12.2016
Много е вкусно! Облизахме си пръстите
1.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2016
да
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта