Свински късчета с праз

Дата: 31.10.2015
ТИТЛА: Помощник готвач
Свински късчета с праз
 
Необходими продукти:
800 г свинско месо
3 стръка праз
3 домата
олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на късчета.
2
Слага се в тиган да се задушава с малко вода и олио.
3
След като се задуши, се слагат нарязаните наситно домати и се бърка, докато се поеме течността от доматите.
4
Накрая се добавя празът и се готви под капак, докато омекне.
5
На финала ястието се овкусява със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта