Пиле с ананас

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Пиле с ананас
 
Необходими продукти:
3 пилешки гърди
6 шайби ананас
1 ч. л. къри
200 г кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле с ананасГърдите се изтъняват с чук и се поставят в тавичка с един пръст вода. Пекат се 20 минути при температура 200 градуса.
2
Пиле с ананас 2Всяко парче от запеченото месо се посолява и се поръсва с къри. Отгоре се поставя по шайба ананас и се настъргва кашкавал. Запича се, докато кашкавалът се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2014
Реших да импровизирам и направих някои мои добавки - поради липса на къри сложих куркума, сервирах пържолите поръсени с магданоз, пармезан, резен лимон и за аромат добавих розмарин. Съпругът ми е кулинар и остана възхитен!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


208 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветомила коментира рецептата Хачапури
Белослава Господинова се регистрира в сайта.
Kostadin Dimitrov се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Тюрлюгювеч
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта