Сафрид по испански
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2014 Реших да импровизирам и направих някои мои добавки - поради липса на къри сложих куркума, сервирах пържолите поръсени с магданоз, пармезан, резен лимон и за аромат добавих розмарин. Съпругът ми е кулинар и остана възхитен!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...