Миш-маш

Дата: 27.08.2001
Източник: Бон Апети
Миш-маш
 
Необходими продукти:
4 чушки (зелени и червени)
4 домата
250 г сирене
1 глава лук
8 яйца
5 с. л. олио
магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Миш-машЧушките се почистват от семето и се нарязват на ивички. Доматите и лукът се обелват и се нарязват надребно. В олио за минута се запържва лукът, добавят се чушките. Съдът се захлупва и зеленчуците се задушават на тих огън 5 минути.
2
Миш-маш 2Прибавят се доматите, отново се захлупва и се задушава още 5-6 минути. След това се натрошава сиренето и се разбърква.
3
Миш-маш 3Добавят се яйцата. Разбърква се няколко минути на не много силен огън, докато се получи желаната консистенция. Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта