Зеленчукова супа с яйца

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Зеленчукова супа с яйца
 
Необходими продукти:
2 яйца
1 резен зеле
1 морков
2 1/2 с. л. олио
1/2 ч. л. сусамово олио
1 л пилешки бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчукова супа с яйцаЯйцата се разбиват като за омлет. Пържат се в уок с предварително сгорещено олио. Изваждат се и след като се охладят, се нарязват на тънки парчета.
2
Зеленчукова супа с яйца 2Зелето се реже на лентички, морковът - на тънки кръгчета. Поставят се в тенджера и се заливат с пилешкия бульон. Кипва се и се вари 2 минути. Прибавят се ивичките омлет и се подправя със сусамово олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мариела Видинова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Пилешки гърди в бекон
Величка Неделчева се регистрира в сайта.
Cvetomira Yanakieva коментира рецептата Пиле „Дижонез“
Анна коментира рецептата Крем супа от гъби
Анна коментира рецептата Кейк „Зебра”
Nesi Musret се регистрира в сайта.
brooklyn05 се регистрира в сайта.
Георги се регистрира в сайта.
Иванова се регистрира в сайта.
Teodora Markova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта