Френска рибена супа
Лора и Стоян
2 тиквички 3-4 с. л. олио 1 ч. ч. прясно мляко 2-3 клонки копър 2-3 клонки магданоз 1/2 глава лук 1 скилидка чесън 1 картоф 2 моркова сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2016 Рецептата описана тук е различна от видеото,което е прикачено към нея! Аз първо варианта от видеото( много лесно и бързо се приготвяа също така и вкусно),а днес варианта описан като рецепта и ето го резултата ! Добавих домашно приготвени кубети и малко сирене за разкош
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...