Сафрид по испански

Дата: 09.08.2001
Източник: Бон Апети
Сафрид по испански
 
Необходими продукти:
20 бр. сафрид
черен пипер и сол на вкус
1 дафинов лист
4 стръка копър
1/2 к. ч. оцет
2 к. ч. олио
2 моркова
4 стръка зелен лук
1 глава чесън
брашно за паниране
 

Начин на приготвяне:
1
Сафрид по испанскиРибата се почиства, посолява се и се овалва в брашно. Запържва се леко в олиото, изважда се и се оставя настрана.
2
Сафрид по испански 2Лукът се нарязва на колелца, морковът - на лентички. Скилидките чесън се почистват. Запържват се в мазнината от рибата, след 3 минути се наливат оцетът и 1 кафена чашка олио. Прибавят се подправките.
3
Сафрид по испански 3Върху сместа се подреждат рибките и се задушават 10 минути. Сервира се, като рибките се подреждат в голяма чиния и върху тях се сипва от соса. По средата може да се постави гарнитура от спагети. За гарнитурата: Сваряват се тънки спагети. В малко олио се запържва чушка, нарязана на ленти, посолява се и се смесва със спагетите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта