



Ястието се поднася, като в чиния се поставя готовата куличка от домати и сирене и върху нея се слага от нарязаното на жулиен пилешко месо.
По желание останалата марината се кипва в малък съд заедно с една скилидка чесън и се вари една минута, докато се получи по-гъста консистенция. С получения сос може допълнително да се полее изпеченото пиле, за да е по-сочно.


Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...