Печен агнешки бут
Лора и Стоян
1 пиле 2 глави лук шалот 2 скилидки чесън 1 лимон 4 стръка естрагон 200 мл течна животинска сметана 200 мл пилешки бульон 100 мл бяло вино 60 г краве масло 1 с. л. олио 1 с. л. брашно сол и черен и пипер на вкус | за гарнитура: 600 г дребни картофи 60 г краве масло 2 стръка мащерка сол на вкус подправка „Чесън и билки“ за поръсване |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...