Пилешки руладини с мащерка и чесън
Лора и Стоян
![]() |
1 глава лук 1–2 с. л. олио 2 пилешки бутчета 500 г грах 1 морков 1 домат 1 кубче пилешки бульон 1/2 ч. л. червен пипер черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...