Телешко фрикасе с естрагон
Лора и Стоян
![]() |
30 пресни лозови листа 7–8 листа пресен джоджен 1 с. л. лимонов сок 250 г телешка кайма 1 ч. л. сол 1 домат 1–2 зърна бахар (3–4 щипки) 1–2 щипки канела 200 г ориз 3–4 с. л. зехтин 1 шепа бадеми 4 скилидки чесън 1 морков 4–5 с. л. олио |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2018 Най -хубавите сърми :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...