Пиле с лимон, алое и киноа

Балансирано ястие с извор на вкусове и аромати
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2020
Пиле с лимон, алое и киноа
 
Необходими продукти:
4 парчета пилешки гърди (около 100 г всяко парче)
4 порции (60 мл) Хербал алое концентрат - манго
2 скилидки чесън
100 г лук
малка връзка кориандър
8 порции (14 г) Разтворима билкова чаена напитка - лимон
кората на 1 лимон
сол и пипер на вкус

за гарнитурата:
200 г киноа
2 бр. авокадо, узрели и средноголеми
½ малка глава лук или 2 стръка пресен лук
2 порции (12 г) Формула 3 Персонализиран протеинов прах
сокът на ½ лимон или лайм
пресен кориандър
щипка морска сол

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Пиле с лимон, алое и киноа
Оставете гърдите 8 часа да киснат в марината от Алое Макс, чесън и лук.


2
Пиле с лимон, алое и киноа 2
В тиган запържете до кафяво от двете страни пилешките гърди, в които сте втрили черен пипер. Добавете останалата марината и Разтворимата напитка Хербалайф – лимон, и оставете върху огъня още 2 минути.
3
Пиле с лимон, алое и киноа 3
Приготвяне на киноата:

Сварете киноата и добавете щипка морска сол, разбъркайте и оставете да изстине.



4
Пиле с лимон, алое и киноа 4
Приготвяне на гуакамолето:
Смесете авокадото, лимоновия сок и Формула 3 Персонализиран протеинов прах в блендер, като добавите вода, ако е необходимо.
5
Пиле с лимон, алое и киноа 5
Сервирайте пилешките гърди върху киноата, след това гарнирайте с нарязан лук и пресен кориандър. Поднесете с гуакамолето.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: