Въздушна риба треска

Сочно и изкусително ястие
Източник: Бон Апети
Дата: 07.10.2020
Въздушна риба треска
 
Необходими продукти:
700 г прясна риба треска
300 г хляб
300 мл полуобезмаслено мляко
4 порции (24 г) Формула 3 Персонализиран протеинов прах
4 порции (31 г) Beta heart®
2 средноголеми глави лук
100 г моркови
50 г нискомаслен кашкавал
1½ с. л. зехтин
300 мл зеленчуков бульон, несолен
черен пипер на вкус
½ с. л. зехтин за мазане

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Въздушна риба треска
Нежно задушете рибата в мляко за 7-12 минути, докато се свари напълно. С помощта на решетъчна лъжица прехвърлете в купа сварената риба и я разделете на парчета с големина по ваше желание. Отстранете костите и кожата.
2
Въздушна риба треска 2
Отстранете коричката на хляба и го нарежете на кубчета или го накъсайте на по-едри хапки. Затоплете млякото, потопете хляба и го оставете да се накисне.
3
Въздушна риба треска 3
Нарежете лука на кубчета и го задушете в 1½ с.л. зехтин, докато омекне и стане прозрачен. Настържете морковите.
4
Въздушна риба треска 4
Намачкайте омекналия хляб и го добавете при рибата заедно с лука, морковите, бульона и Формула 3 Персонализиран протеинов прах. Разбъркайте добре. Прехвърлете рибената смес в леко намазнена тавичка за печене. Поръсете с кашкавал. Печете в предварително загрята фурна на 200°C за 30-40 минути, докато се образува златиста коричка.
5
Въздушна риба треска 5
Сервирайте по желание със салата от сезонни зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
Ofeliq Trendafilova се регистрира в сайта.
nalka се регистрира в сайта.
Маник87 публикува рецептата Мързелива баница
Ju коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Ju се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Чабата
Zoia Yordanova се регистрира в сайта.
SViki се регистрира в сайта.
Nika67 публикува рецептата Лесни какаови бисквити
cookinglady коментира рецептата Картофи соте
rostislav arnaudov коментира рецептата Чабата
rostislav arnaudov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: