Пиле с лимон, алое и киноа
Лора и Стоян
700 г прясна риба треска 300 г хляб 300 мл полуобезмаслено мляко 4 порции (24 г) Формула 3 Персонализиран протеинов прах 4 порции (31 г) Beta heart® 2 средноголеми глави лук 100 г моркови 50 г нискомаслен кашкавал 1½ с. л. зехтин 300 мл зеленчуков бульон, несолен черен пипер на вкус ½ с. л. зехтин за мазане |
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...