Бързи печени картофи
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.10.2021 Вкусно! Но аз задуших зелето и с лимонов сок, много малко домат и доста червен пипер!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2018 Да, разбира се. Това вече е въпрос на вкус. Аз го обичам сладко, прясното зеле, но вкусът се определя от личното усещане на всеки :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Аз добавям и щипка лимонена киселина,за да не сладнее ястието.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2016 Много вкусно се получи. Добавих моркови и чесън. Вече така ще приготвям тази класическа рецепта. Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2015 Лесно и вкусно! Използвах пилешки гърди, защото с това разполагах. Добавих малко черен пипер.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...