Пиле в кашкавален сос

Дата: 13.08.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле в кашкавален сос
 
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
3 яйца
3 с. л. прясно мляко
3 с. л. брашно
150 г кашкавал (настърган)
черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото се нарязва, посолява се и се поръсва с черен пипер.
2
Парчетата месо се овалват в брашно и се подреждат в намаслена тавичка.
3
Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива месото.

4
Ястието се пече около 30 минути на 220 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2015
Страхотно ястие ! Пилето става много крехко! Благодаря за рецептата!
6.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2015
Реших предварително да сваря пилето и в сместа добавих малко от пилешкия бульон и сметана. Получи се разкошно, благодаря за рецептата!
5.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2015
Вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

03.11.2015
:)
3.
Изпрати
лично съобщение

01.11.2015
многооо вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта