Пъстърва с пикантни зелени домати
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Да, Илияна, кавърмата може да се сготви в глинен съд, както е посочено в рецептата (вж. стъпка 4). Не трябва да се вари пилето в гювеча на котлон, защото гювечът ще се спука.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2015 Може ли кавърмата да се готви в глинен съд?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...