Джолан по свищовски
Лора и Стоян
![]() |
1 пилe олио за задушаването домати за украса вино за заливане магданоз, черен пипер и сол на вкус 2 ч. ч. пилешки бульон 150 г кашкавал 2 яйца 1 ч. ч. нарязани гъби 1/2 ч. ч. ориз кашкавал за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...