Рибни тефтели със сос „Аврора“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2017 Днес гледах предаването и резултата е за вечеря заешки дробчета по тази рецепта.Те са по-плътни от пилешките и е достатъчно просто да се изпържат ,за да са вкусни,но като се добави и карамелизирания лук и този вкусен маслено-винен сос се получава фантазия.Уникално вкусни се получиха.Благодаря за страхотната рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...