Телешки медальони, обвити в бекон
Лора и Стоян
![]() |
800 г пилешко филе 1/2 връзка магданоз 200 г филирани бадеми 1 щипка сол 3 белтъка лимон за украса сол и черен пипер на вкус 800 мл олио за пържене 200 мл соев сос 2 с. л. горчица 200 г брашно за паниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...