Сарма кебап
Лора и Стоян
1 пиле (около 1,5 кг) 200 г печурки 100 г краве масло 3 яйца 1 връзка пресен лук 1/2 връзка магданоз 4 стръка мащерка 1 скилидка чесън 1 дафинов лист кората от 1 лимон 4 с. л. галета (+ за овалване) брашно за овалване сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2017 Страхотни кюфтенца.Отвън с хрупкава коричка , а отвътре сочни ! Изненадахме приятно гостите си :)
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2016 Много вкусни, но за съжаление не ми станаха толкова красиви, за това няма снимка . :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...