Пилешко с гъби и лук в бутертесто
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2022 Свърши толкова бързо, че пропуснах да снимам.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2021 Направих го с пуешки вместо пилешки гърди. Сиренето доста се разтече, но иначе е вкусно.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2021 Много вкусно.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2020 Със сигурност влиза в семейното меню.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2017 Рецептата е вкусна, но наистина вместо шунка е добре да има друго месо, по-мазно. Следващият път ще сложа бекон, например.
Жалко,че не прочетох коментарите по-горе за мариноването на месото, но следващия път ще направя и това.
При мен месото бе готово за 40 мин... може би фурната ми не пече толкова добре.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...