Пилешко кордон бльо на фурна

Дата: 27.07.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г пилешки гърди
100 г сирене „Ементал“ (слайс)
100 г шунка (слайс)
1 лимон
50 мл зехтин „Екстра върджин“
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешко кордон бльо на фурнаПилешките гърди се разтварят като пеперуда и се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Пилешко кордон бльо на фурна 2Отгоре се поставят резени шунка и ементал и се прихлупва.
3
Пилешко кордон бльо на фурна 3Месото се слага в тава, застлана с хартия за печене, и върху всяко парче се поставя шайба лимон. Залива се със зехтина и се пече 15–20 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Пилешко кордон бльо на фурна 4Готовото ястие се поръсва с нарязан наситно магданоз и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

10.04.2016
Би било хубаво ако се довабят и сушени домати, но се сетих твърде късно, иначе стана страхотно!
5.
Изпрати
лично съобщение

07.10.2015
Много, много вкусно!!!
4.
Изпрати
лично съобщение

25.09.2015
Аз добавих клонки розмарин, стана страхотно :)
3.
Изпрати
лично съобщение

08.09.2015
Вкусно е , но следващия път ще заменя шунката с друго месо
2.
Изпрати
лично съобщение

04.08.2015
Благодаря Ви за рецептата, стана много вкусно. Малко си добавих и от мен ,като предварително мариновах месото в горчица , бира и бял пипер. Вместо шунка сложих пушен свински бут и добавих кисели краставички.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
Snejana Madjarova се регистрира в сайта.
Andrew S. Andrew се регистрира в сайта.
foxy сготви Лазаня
Мария Сотирова коментира рецептата Картофена фритата
Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта