Пица с гъби, камамбер и тъмна бира
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2021 Стана хубаво, но бих казала, че болонезе е по-вкусно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2020 Много вкусно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2020 Лесно и много вкусно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2019 Аз сложих двойно количество спанак и домати. Мисля, че с пържола от бутче ще е идеална и може да понесе много повече индийско орехче.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2017 Направих я без спанак и стана малко мазничко.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...