Бон филе в масло
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2016 Голям фен съм на Лора и Стоян и често готвя по техни рецепти. За съжаление тази се оказа голчмо разочарование за цялото семейство - въпреки че спазих пропорциите и инструкциите, просто не става за ядене :( ще пробвам пак с лимон и риган както са споделили други зрители.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2016 Страхотно ястие се получи! Само, че се изпече за 25 мин. и вместо босилек добавих пресен риган, магданоз и прясна мащерка. Разбърках всичко и ги подредих в тавата .
Ммммм....супер вкусно !
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Един съвет от мен, внимавайте, ако купувате печени чушки от магазина. Аз попаднах на едни консервирани, бяха толкова ароматни, че съсипаха цялото ястие. След седмица-две, като ми мине разочарованието, ще пробвам пак рецептата, но ще добавя и малко моцарела за разкош :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Валентина, както неведнъж сме коментирали и в предаването - всяка фурна пече различно - нашето ястие стана готово след 10 минути. Ако имаш опасения, че месото може да остане сурово, увеличи вемето за печене, по твоя преценка.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2015 За 10 мин. месото изпича ли се добре?
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...