Зеленчуков омлет с крем сирене

Пъстър и ароматен
Източник: Бон Апети
Дата: 11.09.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 яйца
2 гъби
1 печена червена чушка
6 зелени маслини (без костилки)
1/4 домат
2 ч. л. крем сирене Philadelphia с подправки
1 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус

Бон Апети препоръчва:
Philadelphia с подправки – запазвайки богатия вкус на крем сиренето, билките прибавят аромат и свежест, прекрасна комбинация за всякакви рецепти с пикантен нюанс
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуков омлет с крем сирене
Гъбите се почистват от пънчетата, обелват се и се нарязват на кубчета.
2
Зеленчуков омлет с крем сирене 2
Маслините се режат на шайби, а месестата част от домата – на кубчета. Чушката също се нарязва на кубчета.

3
Зеленчуков омлет с крем сирене 3
Яйцата се разбиват със сол и черен пипер.
4
Зеленчуков омлет с крем сирене 4
Гъбите, маслините и чушката се запържват в зехтина.
5
Зеленчуков омлет с крем сирене 5
Сипват се разбитите яйца, похлупва се и се готви 1–2 минути.
6
Зеленчуков омлет с крем сирене 6
Омлетът се намазва с крем сиренето.
7
Зеленчуков омлет с крем сирене 7
Поръсва се с кубчетата домати.
8
Зеленчуков омлет с крем сирене 8
Прегъва се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2015
Вкусен!
3.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2015
Страхотен омлет, аз го приготвих като запържих и малко бекон. Стана уникално.
2.
Изпрати
лично съобщение

24.09.2015
Чудесна рецепта за омлет! С тези продукти се получава един прилично голям омлет, но е толкова вкусен, че дори 4-годишният ми син успя да изяде ;)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2015
Привет, силно препоръчвам този омлет. Приготвих го на 99% според рецептата, махнах само маслините (въпрос на вкус) :)), и всички си \"облизаха пръстите\".
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
ganchevaa се регистрира в сайта.
Димитър Димитров се регистрира в сайта.
orangem0on се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: