Панирани топени сиренца

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 08.09.2015
Панирани топени сиренца
Панирани топени сиренца
Панирани топени сиренца
 
Необходими продукти:
за панировката:
топено сирене
яйце
брашно
галета
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Нарязвате топеното сирене на кръгчета с дебелина около 1 см.
2
Овалвате първо в брашното, след това в разбитото яйце и накрая в галетата.
3
Пържите кръгчетата сирене в загрятото олио до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: