Панирани топени сиренца

Дата: 08.09.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Панирани топени сиренцаПанирани топени сиренцаПанирани топени сиренца
 
Необходими продукти:
за панировката:
топено сирене
яйце
брашно
галета
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязвате топеното сирене на кръгчета с дебелина около 1 см.
2
Овалвате първо в брашното, след това в разбитото яйце и накрая в галетата.
3
Пържите кръгчетата сирене в загрятото олио до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ekaterina Blohina се регистрира в сайта.
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
Pavlinka Boneva се регистрира в сайта.
Милена Колева се регистрира в сайта.
Veselina Nqgolova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта