Пилешко шишче "Ралица"

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Пилешко шишче \
 
Необходими продукти:
2 кг пилешко филе или гърди
галета за паниране
олио за пържене
200 мл водка
1 к. ч. соев сос
сол, черен пипер и лют пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пилешко шишче \
Всички съставки за маринатата се разбъркват добре и в тях се слага да престои нарязаното на кубчета месо за около час и половина.
2
Пилешко шишче \
Маринованото месо се нанизва на шишчета, овалва се обилно в галета и се пържи около 3–5 минути в силно загрято олио.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: