Празнично телешко
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 Станаха много вкусни, въпреки че малко промених рецептата.Вместо стерилизирани гъби, сложих пресни печурки, задушени с малко масло. Изпекох ги във фурната, защото нямам скара.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...