Банички с тиква и лук
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2022 За тази Коледа аз я направих с вода, вместо с бадемово мляко. Разделих тестото в две малки тавички. Вкусът и беше превъзходен. Много съм доволна от рецептата.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2017 Хубава е на вкус но аз пекох поне 1 час ! Има дебела кора.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2017 Правих я миналата година - стана много вкусна! Определено мисля да я направя и тази година.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2015 Прекрасна е!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2014 Аз нямах бадемово мляко и я направих с вода. Много добре изглежда, ще видим как е на вкус скоро и пак ще пиша.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...