Бретонски шоколадово-бадемови петифури
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2015 Много ми хареса
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 Много лесна и успешна рецепта! Преди да я направя съм месила само 2 пъти и резултатът беше много вкусен :) Горещо препоръчвам, особено за начинаещи като мен
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Станаха лесно и са много вкусни и красиви :) Поднесох ги за Новата година във формата на елхичка :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Получиха се прекрасни питки. Дъщеричката ми ги нарисува преди печенето.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Много ми хареса рецептата ! Ще я пробвам още довечера! Весел празник!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...