Питки „Роти”

Източник: Виктория
ТИТЛА: Чирак
Дата: 07.07.2015
Питки „Роти”
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 щипка сол
1 ч. ч. топла вода


Начин на приготвяне:
1
Брашното се смесва с водата и солта, и се меси, докато се получи меко тесто.
2
Добавя се малко олио и се доразмесва.
3
Тестото се разделя на малки топчета, които се разточват натънко.
4
Пекат се в леко намазнен тиган, до златисто.



Съвет:
Не е проблем, ако се образуват въздушни балончета - така трябва да стане.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Грешка това е наистина 20 мин.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Всъщност е повече от 20 мин. това е само печенето. Иначе е около 40 мин. може и по малко.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Ve6erka коментира рецептата Крем „Печено мляко”
horak144 се регистрира в сайта.
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: