Питки „Роти”

Дата: 07.07.2015
Източник: Виктория
ТИТЛА: Чирак
Питки „Роти”
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 щипка сол
1 ч. ч. топла вода
 

Начин на приготвяне:
1
Брашното се смесва с водата и солта, и се меси, докато се получи меко тесто.
2
Добавя се малко олио и се доразмесва.
3
Тестото се разделя на малки топчета, които се разточват натънко.
4
Пекат се в леко намазнен тиган, до златисто.



Съвет:
Не е проблем, ако се образуват въздушни балончета - така трябва да стане.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Грешка това е наистина 20 мин.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Всъщност е повече от 20 мин. това е само печенето. Иначе е около 40 мин. може и по малко.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Узунова се регистрира в сайта.
Svetoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
radi296 се регистрира в сайта.
Валентина се регистрира в сайта.
Марина Андреева се регистрира в сайта.
Jane Mare сготви Мусака
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта