Питки „Роти”

Дата: 07.07.2015
Източник: Виктория
ТИТЛА: Чирак
Питки „Роти”
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 щипка сол
1 ч. ч. топла вода
 

Начин на приготвяне:
1
Брашното се смесва с водата и солта, и се меси, докато се получи меко тесто.
2
Добавя се малко олио и се доразмесва.
3
Тестото се разделя на малки топчета, които се разточват натънко.
4
Пекат се в леко намазнен тиган, до златисто.



Съвет:
Не е проблем, ако се образуват въздушни балончета - така трябва да стане.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Грешка това е наистина 20 мин.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.07.2015
Всъщност е повече от 20 мин. това е само печенето. Иначе е около 40 мин. може и по малко.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Морковена торта
denitsak коментира рецептата Гуакамоле
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
denitsak коментира рецептата Пица „Пулиезе“
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта